Marie Louise Veerling

Reisspecialist

Bezocht:

Botswana, Zuid-Afrika, Mauritius, Cambodja, Cuba, Tanzania, Indonesië , Sri Lanka, Mexico, Costa Rica, Amerika

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Varen in de Okavango Delta, Botswana

Botswana: van de Okavango tot Kwai en Chobe

Mijn reis naar Botswana was gevuld met onvergetelijke momenten die het land voor mij enorm bijzonder maakten. In de Okavango Delta voer ik in een mokoro, een traditionele uitgeholde boomstamkano, door smalle waterwegen omringd door riet en waterlelies. De serene stilte en de nabijheid van de natuur waren adembenemend – een onvergetelijke ervaring te midden van de wilde natuur.

Warmte en gastvrijheid in Cuba

Mijn reis naar Cuba zit vol met onvergetelijke momenten, maar een paar steken er echt bovenuit. Eén van de hoogtepunten was het verkennen van de straten van Havana. De stad voelde als een tijdcapsule, met kleurrijke koloniale gebouwen, oude Amerikaanse auto’s en overal muziek. De sfeer was levendig en authentiek. Een wandeling langs de Malecón, de beroemde boulevard langs de kust, gaf me een prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Boulevard Malecón, Cuba
Angkor Wat tempel ruïne, Cambodja

Angkor Wat in Cambodja

Cambodja heeft een speciale plaats in mijn hart. De oude tempels van Angkor Wat maakten een enorme indruk op mij, in het bijzonder tijdens zonsopgang en zonsondergang. De ochtendgloren die de torens van Angkor Wat verlichtten waren adembenemend, terwijl de zachte kleuren van de avondlucht een rustieke sfeer creëerden over het tempelcomplex. Het verkennen van Angkor per tuk-tuk was een avontuur op zich. Terwijl we door de oude ruïnes en verborgen tempels reden, voel je de grootsheid van deze verloren stad. Elke tempel vertelde weer een ander verhaal en ik kon er geen genoeg krijgen.

Mijn bucketlist

Peru

Peru staat al lang op mijn wishlist. De ongerepte Amazone, met zijn weelderige regenwouden, de majestueuze hooggebergten zoals Machu Picchu, en de rijke cultuur maken dit land enorm aantrekkelijk voor mij. Ik kan niet wachten om Peru te bezoeken!

1

Argentinië

Argentinië staat ook hoog op mijn wishlist. Het land biedt een verbluffende mix van natuur, van de indrukwekkende Patagonische wildernis tot de uitgestrekte pampa’s. Ook de bruisende stad Buenos Aires trekt me aan met zijn rijke cultuur en levendige sfeer. En de fascinerende wereld van de gauchos en een overnachting daar lijken mij heel bijzonder.

2

Oeganda

Oeganda staat op mijn wishlist vanwege de veelzijdige landschappen en rijke biodiversiteit. De kans om gorilla’s in hun natuurlijke omgeving te zien in de regenwouden van Bwindi en Mgahinga is een droom. Daarnaast kun je er ook chimpansees observeren en prachtige vulkanen, serene meren en indrukwekkende watervallen bewonderen.

3

Mijn fotoalbum

Waterval, Mauritius

Waterval in Mauritius

Leeuw in Botswana

Leeuw in Botswana

Zuid-Afrika Panoramaroute

Panoramaroute in Zuid-Afrika

Foto met nijlpaard, Botswana

Safari in Botswana

Locals in Botswana

Lokale vrouw in Botswana

Giraffe in Botswana

Giraffe bij zonsondergang, Botswana

Tzaneen waterval, Zuid Afrika

Waterval in Tzaneen, Zuid-Afrika

Angkor Wat tempel

Tempel in Cambodja

varen in de Okavango Delta

Varen in een mokoro, Botswana

Angkor Wat tempel in de jungle, Cambodja

Ruïne bij Angkor Wat, Cambodja

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Marie Louise Veerling naar:

info@tenzingtravel.nl