Experience the Highlights of New Zealand

23-daagse autorondreis

Reis in ruim drie weken langs de bekende hoogtepunten, maar u zult ook een heel ander stukje Nieuw-Zeeland zien. Maak kennis met het lokale leven en ervaar zelf de overweldigende natuurpracht. Rotorua, Lake Taupo, Kaikoura en ook de 'Nieuw-Zeelandse Alpen' komen voorbij.


Varen door Doubtful sound en omringd worden door watervallen en enkel het geluid van de wind en vogels is iets dat ik niet snel meer zal vergeten.

- reisspecialist Suus Dekker

Reisfoto's

Harbour Bridge Auckland

Harbour Bridge Auckland

Franz Josef Glacier

Franz Josef Glacier

Wanaka

Wanaka

Wellington Cable Car

Wellington Cable Car

Christchurch

Christchurch

In de spotlights

Per trein door de Nieuw-Zeelandse Alpen

De TranzAlpine treinreis is een magische ervaring. Vanuit het vlakke landschap in Christchurch waant de trein zich een weg door de ruige binnenlanden van het Zuidereiland. Meren, rivieren, besneeuwde bergtoppen en panoramische uitzichten staan u te wachten tijdens deze treinreis. Uiteindelijk wordt Arthur's Pass (ruim 700 meter boven NAP) gepasseerd en rijdt de trein door richten Greymouth, gelegen aan de westkust.

Ervaar het fenomenale uitzicht over Lake Tekapo

Het moderne verblijf met veel lichtinval beschikt over een prachtig uitzicht over Lake Tekapo. In de lobby is het heerlijk om een boek te lezen met uitzicht op de bergen. Door de grote ramen is het zicht altijd prachtig en een heerlijk ontspannen locatie na een actieve dag in de natuur.

Hoogtepunten
  • Verblijf met uitzicht op Lake Tekapo
  • Spot walvissen vanuit Kaikoura
  • Een TranzAlpine treinreis
  • Ferrytocht naar Waiheke Island
  • Leer meer over de Maori cultuur
+ + +
Vlucht, vervoer, verblijf en excursie(s) inbegrepen
€ 7.299 p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.
Vanafprijs voor twee volwassenen
  • Vluchten met Singapore Airlines, inclusief ruim- en handbagage, stoelreserveringen en luchthavenbelasting
  • Bijzondere en sfeervolle verblijven op fijne locaties, op basis van logies en (waar aangegeven inclusief ontbijt)
  • Middenklasse huurauto, inclusief verzekeringen
  • TranzAlpine treintickets
  • Lees meer over wat er is inbegrepen
Reisvoorstel aanvragen

Dit gaat u beleven

  • Beschrijving
  • Excursies
  • Prijs & info

Geniet van bekende hoogtepunten van Nieuw-Zeeland afgewisseld met lokale pareltjes waar je echt in aanraking komt met de lokale bevolking. Leer meer over de Maori cultuur in Rotorua of het Te Papa museum in Wellington. Ervaar het eilandleven op Waiheke Island dat erg populair is onder de inwoners van Auckland of spot walvissen in de baai bij Kaikoura. Daarnaast is een treinreis per TranzAlpine Express een van de absolute hoogtepunten en laat u een heel ander stukje Nieuw-Zeeland zien. Deze Nieuw-Zeeland reis laat u in ruim 3 weken alle mooie plekjes van het land zien en zorgt ervoor dat jullie met nog meer enthousiasme thuiskomen dan waar jullie mee het vliegtuig zijn ingestapt.

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.
Dag 1

Amsterdam - Auckland

U vertrekt vandaag naar Nieuw Zeeland. Maakt u zich klaar voor een lange vlucht met overstap. Mocht u de reis willen onderbreken, dan is dit mogelijk. In Singapore werken wij de mogelijkheden graag voor u uit.

Dag 2

Aankomst Auckland

Harbour Bridge Auckland

Harbour Bridge Auckland

Na aankomst wordt u naar uw hotel in Auckland gebracht. Na een lange vlucht is er niets fijner dan te verblijven in een comfortabel hotel gelegen in hartje centrum van Auckland.

U verblijft in The Hotel Britomart - Auckland

Upgrade uw verblijf

Ohtel Hotel - Auckland

Boek deze optionele excursies:

Kust en regenwoud tour - Auckland

Foodtour - Auckland

Dag 3

Auckland - Waiheke Island

Waiheke Island Strand

Waiheke Island Strand

Vandaag haalt u de huurauto op en reist u door naar Waiheke Island. U steekt het water over met de ferry. Deze overtocht duurt ongeveer 35 tot 45 minuten. Tijdens uw reis heeft u een prachtig uitzicht op de Hauraki Golf. Op Waiheke Island vindt u onder andere prachtige stranden en wijngraarden.

U verblijft in The Boatshed - Waiheke Island
Dag 4

Vrije dag Waiheke Island

Waiheke Island

Waiheke Island

De komende twee dagen staan in het teken van genieten van al het natuurschoon dat Waiheke Islands te bieden heeft. Maak mooie wandelingen langs de kust, relax op het strand of wees actief op het water. Proef de wijn en geniet van een heerlijke lunch of diner bij één van de vele wijngaarden.

U verblijft in The Boatshed - Waiheke Island
Dag 5

Waiheke Island - Rotorua

Rotorua bovenaanzicht

Rotorua bovenaanzicht

Vandaag neemt u de ferry terug naar Auckland. Vanaf hier vervolgt u uw reis naar Rotorua. Rotorua is een fascinerende bestemming vol natuurlijke en culturele schatten. Zo beschikt de stad onder andere over thermale meren en indrukwekkende geisers.

U verblijft in Rotorua Views Bed and Breakfast - Rotorua
Inclusief ontbijt

Boek deze optionele excursies:

Een culturele Maori ervaring inclusief diner - Rotorua

Ervaar de magie van Hobbiton - Rotorua

Kahukiwi Experiences Tour- Rotorua

Dag 6

Vrije dag Rotorua

Rotorua

Rotorua

Maak wandelingen door de unieke landschappen, bewonder de vele geisers, verwonder u over de prachtige kleuren van de kratermeren, leer meer over de Maori cultuur, geniet van panoramische uitzichten vanuit de Rotorua Skyline en sluit de dag af met een ontspannen bezoek aan de Polynesian Spa.

U verblijft in Rotorua Views Bed and Breakfast - Rotorua
Inclusief ontbijt
Dag 7

Rotorua - Lake Taupo

Waterval bij Lake Taupo

Waterval bij Lake Taupo

Vandaag reist u door richting Lake Taupo. Lake Taupo is het grootste zoetwatermeer van Nieuw-Zeeland en is gelegen in een vulkanische krater. Het meer heeft een oppervlakte van ongeveer 616 vierkante kilometer en is dan ook een must om te bezoeken. Verken de omgeving en geniet van het prachtige uitzicht van het gebied.

U verblijft in Acacia Cliffs Lodge - Lake Taupo
Inclusief ontbijt
Dag 8

Vrij dag Lake Taupo

Lake Taupo

Lake Taupo

Een heerlijke dag bij het meer.

U verblijft in Acacia Cliffs Lodge - Lake Taupo
Inclusief ontbijt
Dag 9

Lake Taupo - Wellington

Wellington

Wellington

Vandaag legt u een wat langere route af. U reist door naar Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Wellington is gelegen aan een indrukwekkende haven en is omringd door heuvels. Dit zorgt voor prachtige uitzichten. Maak gebruik van de kabelbaan om nog meer van dit uitzicht te genieten.

U verblijft in QT Wellington - Wellington

Upgrade uw verblijf

Ohtel Wellington - Wellington

Boek deze optionele excursie:

Bezoek de filmlocaties van Lord of the Rings - Wellington

Dag 10

Wellington - Kaikoura

Landschap Kaikoura

Landschap Kaikoura

Het is alweer tijd om door te reizen naar Kaikoura. De reis van Wellington naar Kaikoura is een prachtige rit, waarbij u door de spectaculaire landschappen van Nieuw-Zeeland rijdt. U begint in de bruisende hoofdstad en eindigt in een schilderachtig kuststadje dat bekend staat om zijn zeedieren en adembenemende uitzichten.

U verblijft in Bendamere House B&B - Kaikoura
Inclusief ontbijt

Boek deze optionele excursie:

Kajakken en wildlife - Kaikoura

Dag 11

Kaikoura - Christchurch

Christchurch

Christchurch

Het is alweer tijd om uw reis te vervolgen. Tijdens de reis van Kaikoura naar Christchurch kunt u genieten van adembenemende uitzichten op de kustlijn, groene landbouwgronden en kleurrijke dorpjes. Uiteindelijk bereikt u Christchurch, de grootste stad van het Zuidereiland. Christchurch staat ook wel bekend als de "Garden City" door zijn prachtige tuinen. Bij aankomst in Christchurch levert u de huurauto in en gaat u op eigen gelegenheid naar het verblijf in de stad.

U verblijft in Carnmore Hotel - Christchurch
Dag 12

Christchurch - Greymouth - Hokitika

Hokitika Beach

Hokitika Beach

In de ochtend gaat u op eigen gelegenheid naar het treinstation van Christchurch. U stapt aan boord van de Tranzalpine trein, welke jullie dwars door de Nieuw-Zeelandse Alpen naar de westkust van het Zuidereiland brengt. Houdt de camera gereed en in enkele uren tijd ziet u allereerst vlakke landschappen, ruige berglandschappen en uiteindelijk tropische wouden van de westkust. Een van de mooiste treinritten ter wereld!
Bij aankomst in Greymouth haalt u de nieuwe huurauto op en is het nog een korte rit naar de overnachtingsplaats van vandaag; Hokitika.

U verblijft in Hokitika Fire Station Boutique Apartments - Hokitika
Dag 13

Hokitika - Franz Josef

Landschap Franz Josef

Landschap Franz Josef

U reist vandaag door naar Franz Josef. Franz Josef is een klein dorp gelegen aan de westkust van het Zuidereiland. Franz Josef staat bekend om zijn spectaculaire gletsjer, de Franz Josef Glacier. Hier kunt u prachtige wandeltochten maken en genieten van onvergetelijke uitzichten.

U verblijft in Aspen Court Franz Josef - Franz Josef

Upgrade uw verblijf

Voldoet aan onze duurzaamheidsnormenRainforest Retreat - Franz Josef

Boek deze optionele excursies:

Heli Hiking - Franz Josef Glacier

Wandeling door de Okarito laguna - Franz Josef

Helikoptervlucht over de Franz Josef Glacier - Franz Josef

Dag 14

Vrije dag Franz Josef Glacier

Franz Josef

Franz Josef

Bezoekt u vandaag de Franz Josef Gletsjer en/of de Fox Gletsjer, de enige twee van de circa 140 gletsjers die helemaal vanuit de Southern Alps tot in het regenwoud ‘stromen’. Voor een onvergetelijke ervaring boeken wij graag een vlucht per helikopter of vliegtuigje naar de Franz Josef gletsjer voor u, gevolgd door een bijzondere gletsjerwandeling.

U verblijft in Aspen Court Franz Josef - Franz Josef

Upgrade uw verblijf

Voldoet aan onze duurzaamheidsnormenRainforest Retreat - Franz Josef

Dag 15

Franz Josef - Wanaka

Wanaka Tree

Wanaka Tree

U zet uw reis voort richting Wanaka. Onderweg komt u onder andere langs regenwouden, watervallen en rivieren. Na ongeveer 5 uur rijden, komt u aan in Wanaka. Wanaka ligt aan de zuidoostelijke oever van Lake Wanaka, omgeven door de Zuidelijke Alpen. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het helderblauwe water van Lake Wanaka en de omliggende bergen.

U verblijft in Distinction Wanaka Alpine Resort - Wanaka

Upgrade uw verblijf

Crosshil Lodge & Domes - Wanaka

Dag 16

Vrije dag Wanaka

Wanaka

Wanaka

Geniet van uw vrije dag(en) in Wanaka en de prachtige omgeving.

U verblijft in Distinction Wanaka Alpine Resort - Wanaka

Upgrade uw verblijf

Crosshil Lodge & Domes - Wanaka

Dag 17

Wanaka - Te Anau

Te Anau

Te Anau

Vandaag reist u van Wanaka naar Te Anau. Tijdens de reis van ongeveer 240 kilometer ziet u diverse natuurgebieden van de Zuidelijke Alpen. Ook ziet u tijdens uw reis de meren en bossen van Fiordland. Vervolgens komt u aan in Te Anau. Te Anau ligt aan de oever van Lake Te Anau wat het grootste meer op het Zuidereiland is.

U verblijft in Annie's on Milford - Te Anau
Inclusief ontbijt

Upgrade uw verblijf

Blue Ridge Bed & Breakfast - Te Anau

Dunluce Boutique Hotel - Te Anau

Boek deze optionele excursies:

Grotten en gloeiwormen - Te Anau

Milford Sound Nature Cruise - vanuit Te Anau

Per boot en bike de natuur verkennen - Te Anau

Dag 18

Vrije dag Fiordland National Park / Te Anau

Te Anau

Te Anau

Vandaag staat in het teken van het verkennen van het Fiordland National Park. U kunt ervoor kiezen om een lange wandeling door dit gebied te maken, maar als u het ons vraagt, is de beste manier om van al dit natuurschoon te genieten vanaf het water door de Milford Sound of Doubtful Sound.

U verblijft in Annie's on Milford - Te Anau
Inclusief ontbijt

Upgrade uw verblijf

Blue Ridge Bed & Breakfast - Te Anau

Dunluce Boutique Hotel - Te Anau

Inbegrepen excursie:

Doubtful Sound Wilderness Cruise - vanuit Te Anau

Dag 19

Te Anau - Lake Tekapo

Lake Tekapo

Lake Tekapo

Vandaag vertrekt u op tijd naar Lake Tekapo. Lake Tekapo is een betoverend meer en is beroemd om zijn turquoise water en het adembenemende uitzicht op de zuidelijke Alpen. Rondom Lake Tekapo vindt u meerdere wandelpaden en fietspaden.

U verblijft in Grand Suites - Lake Tekapo
Inclusief ontbijt

Upgrade uw verblijf

Voldoet aan onze duurzaamheidsnormenMenards Ecosanctuary - Twizel

The Hermitage Hotel - Mount Cook

Boek deze optionele excursies:

Helikoptervlucht over Mount Cook - Mount Cook

Ijsbergen en gletsjers - Mount Cook

Tasman Glacier Heli Hike - Mount Cook

Dag 20

Vrije dag Lake Tekapo

Bergen bij Lake Tekapo

Bergen bij Lake Tekapo

Vandaag heeft u de tijd om Lake Tekapo te ontdekken. Breng een bezoek aan het kerkje, geniet van het prachtige uitzicht of kom helemaal tot rust in de Tekapo Springs.

U verblijft in Grand Suites - Lake Tekapo
Inclusief ontbijt

Upgrade uw verblijf

Voldoet aan onze duurzaamheidsnormenMenards Ecosanctuary - Twizel

The Hermitage Hotel - Mount Cook

Dag 21

Lake Tekapo - Christchurch

Botanische tuin Christchurch

Botanische tuin Christchurch

Het is helaas alweer tijd voor de laatste reisdag van uw schitterende rondreis door Nieuw-Zeeland. U rijdt naar Christchurch, de grootste stad van het Zuidereiland. Chrischurch is een stad die de combinatie van historische charme en moderne innovatie biedt.

U verblijft in Carnmore Hotel - Christchurch
Dag 22

Vertrek Christchurch

De laatste dag van deze onvergetelijke rondreis is aangebroken. U rijdt naar de luchthaven van Christchurch, waar u uw huurauto weer inlevert. Hierna maakt u zich klaar voor de terugvlucht.

Dag 23

Aankomst Amsterdam

Einde van een fantastische reis!

terug naar boven ↑

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk prijsinformatie
Reisvoorstel aanvragen

Inbegrepen excursies

De volgende excursies zijn inbegrepen:

Optionele excursies

Om deze reis nog mooier te maken kunt u deze excursies eraan toevoegen:

De prijzen van een rondreis zijn afhankelijk van keuzes die gemaakt worden in het programma, waaronder eventuele verlenging, toevoeging strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen. De reizen worden geheel op maat samengesteld en het is ons doel een reis uit te werken welke geheel bij uw wensen past.

Voor deze reis dient u rekening te houden met een vanafprijs van € 7.299,- per persoon, op basis van 2 volwassenen.

Inbegrepen

  • Vluchten met Singapore Airlines, inclusief ruim- en handbagage, stoelreserveringen en luchthavenbelasting
  • Bijzondere en sfeervolle verblijven op fijne locaties, op basis van logies en (waar aangegeven inclusief ontbijt)
  • Middenklasse huurauto, inclusief verzekeringen
  • TranzAlpine treintickets
  • Privévervoer van de luchthaven naar uw verblijf bij aankomst in Auckland
  • Ferry-overtochten Wellington-Picton met de Interislander en Auckland - Waiheke Island en v.v.
  • Toegang tot onze persoonlijke reisapp met daarin uitgebreide reisbeschrijvingen, vouchers én leuke tips
+ + +
Vlucht, vervoer, verblijf en excursie(s) inbegrepen

Vanafprijs

€ 7.299 p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.

Daarom een rondreis naar Nieuw-Zeeland met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Mount Taranaki rondreis Nieuw-Zeeland